facebook
Despre Salon
De ce erotic masaj
Acasa
meniu

Pareri salon erotic masaj

1

Am creat un loc special pentru toti cei care isi doresc RELAXARE , locul in care sa uiti de stresul zilnic acumulat, locul in care sa te bucuri de cel mai  bun masaj de  relaxare si  de cel mai tandru si erotic masaj de care ai avut parte vreodata, acesta este salonul Amazonia.

 

Amazonia este jungla trairilor si starilor de bine.
Intra in lumea  celor care se simt bine, paseste pragul si gandeste-te un pic doar la tine. Acorda-ti un ragaz, oare nu meriti sa fii rasfatat?.

 

Nu cred asta. Starea de bine este un dar, un dar pe care il meritam cu totii. Noi suntem aici ca sa te invatam cum sa-ti pese de tine. Avem pregatita o echipa de fete care stiu sa faca asta cel mai bine.Ele, fetele,  vor sa te descopere… sa te vada asa cum esti tu, cu bune si rele, vor sa te invete pasii spre starea de bine,  pentru ca tu contezi, oricine merita sa se simta bine.

Lasa-te purtat de imaginatie, nimic mai mult!

Revigoreaza-ti simturile! Si nu uita ca o ora de placere este binevenita oricand!

 

La noi vei beneficia de cele mai profesionale tehnici de masaj de relaxare si masaj erotic, tehnici speciale de masaj brazilian, numit booty masaj, mai avem masaj de mentinere a tineretii si masajul pentru performata sexuala si terapie.

Bazandu-ne pe profesionalism, devotament si calitate putem spune ca astazi salonul de masaj de relaxare si masaj erotic, Amazonia satisface cele mai exigente gusturi in materie de masaj de pe piata.

 

Beneficiem de tot ceea ce implica profesionalism: masajul de relaxare ridicandu-se la o calitate deosebita insa masajul erotic mereu va surprinde la noi, pentru ca fetele de aici beneficiaza de o instruire continua si aprofundata pentru a cunoaste cele mai mici detalii destre trup si terapii, in materie de sexualitate.

3

 

Niciodata in salonul nostru de masaj o sedinta de masaj erotic nu va semana cu o alta, asta e lucrul care ne diferentiaza salonul nostru de restul saloaneleor de masaj. Pregatirea feteleor si implicarea  de care dau dovada este rodul unei pregatiri si instruiri desavarsite in materia masajului erotic.

Pe langa pregatirea deosibita a fetelor de aici in masaj erotic, ti-am preagtit si o atmosfera desavarsita, o numim o mica jungla salbatica, intrun aer exotic te lasam sa pasesti cu curaj sa-ti descoperi trupul,sufletul si mintea. Te ajutam sa scapi de imaginea rutinei zilnice imediat ce intri in salonul nostru. Cu o muzica deosebita, acorduri de chitara si un parfum discret, placut vei cunoaste locul si nimfele noastre. Zglobii, vesele si prietenoase te vor invita la cel mai bun masaj de relaxare sau erotic la care nu ai visat niciodata.