Chiar de cand a aparut, din 2009, noi, cei din Amazonia ne-am propus ca Salonul Amazonia, sa fie diferit, sa aduca ceva nou si cu adevarat bun, sa fie unic prin serviciile pe care le ofera si calitatea acestora.

 

Am vrut sa te simti special, am vrut sa-ti oferim masaj cu daruire si implicare, sa-ti respectam timpul tau, intimitatea ta, sa ai servicii corecte la un pret corect, sa vrei sa revii cu drag la noi ori de cate ori ai chef. Am vrut sa ne gasesti usor. Am vrut sa te simti in siguranta la noi. Si am reusit.

 

de-ce-1

 Astazi Amazonia este unul dintre cele mai bune, apreciate si recomandate saloane din Bucuresti, in care masajul se ridica la inaltimea asteptarilor clientilor sai.

Pentru noi masajul inseamna calitate, implicare, daruire, dragoste si respect.

Salonul Amazonia in toti acesti ani a resuit sa surprinda, sa se mentina si chiar sa-si faca multi vizitatori.

 

de-ce-2

 Dupa o ampla activitate de informare despre nevoia si importanta a relaxarii corpului si psihicului uman, am selectionat cateva metode eficiente de relaxare destindere si intretinere.

Toate serviciile noastre au ca scop:

  • relaxarea

  • mentinerea tineretii

  • mentinerea starii de bine

  • gandirea pozitiva

 

Amazonia este salonul in care gasesti insumate toate calitatile locului ideal de relaxare: atmosfera placuta si calda, servicii de calitate si personalizate, personal atent, dedicat, igiena deosebita, discretie maxima, confidentialitate, locatie centrala, respect si prietenie.

Daca inca nu ne-ai cunoscut, nu-i nimic, te invitam s-o faci!

Si nu uita, tu esti important! 

Ce mai aștepți?

Fetele noastre sunt nerabdătoare să te cunoască!

  sună acum
  sună acum   localizare