Amazonia este salonul in care gasesti insumate toate calitatile locului ideal de relaxare!


Venind la Amazonia vei gasi mai mult decat o simpla masa de masaj, o domnita amabila cu halat alb care sa-ti execute doar un masaj de relaxare ca la carte. Amazonia inseamna mai mult de atat, aici vei gasi, atmosfera placuta, calda, calma, personal sociabil, foarte prietenos, atent selectat, servicii de masaj personalizate, produse de calitate, detalii atent gandite astfel incat experienta traita la noi sa fie una extrem de placuta si memorabila.

 

La noi te vei simti relaxat, incitat, rasfatat, cu adevarat important si nu in ultimul rand in siguranta.

In Amazonia vei gasi game variate de masaj atat pentru barbati, femei cat si pentru cupluri.

 

 

Dupa mai multi ani de experienta am invatat ca putem fi cei mai buni, daca reusim sa fim cat mai aproape de tine si de nevoiele tale reale. Am descoperit lucruri grozave, atat la femei cat si barbati. De aceea avem 3 game de masaj distincte, care cuprind pachete cu mai multe tipuri de masaj. Alege ce ti se potriveste, ai de unde alege.

 Mai multe detalii poti gasi la rubrica Servicii si Preturi.

 

 

Fiecare dintre noi avem nevoie de intelegere, rabdare si sa stim ca mereu exista cineva care ne poate asculta in diversele momente din viata, de aceea in noi vei gasi mereu un prieten. Suntem aici pentru tine. Ne face placere sa te cunoastem asa cum esti, fie ca esti barbat sau femeie.

 

Ne dorim ca salonul Amazonia, sa devina locul tau de suflet, locul in care sa revii cu drag si nerabdare. Putem spune cu mandrie ca deja Amazonia ocupa un asemenea loc in sufletele multor persoane care, revin cu drag la noi de mult timp si le multumim ca au avut incredere in noi si au ales Amazonia salon.


Daca inca nu ne-ai cunoscut, nu-i nimic, te invitam s-o faci!


Si nu uita, tu esti important! 

Ce mai aștepți?

Fetele noastre sunt nerabdătoare să te cunoască!

  sună acum
  sună acum   localizare