Despre masajul Tantra Erotic in Bucuresti

Masajul Tantra nu înseamnă a face sex
Ce este Tantra?
Cine rostește „Tantra” deseori crede că spune sex. Dar Tantra este altceva. Promisiunea sexualității sacre, a masajelor care trezesc energia sexuală sau a tehnicilor de a avea mai multă plăcere…Tantra este o cale reală de dezvoltare personală, un mod de viață, o artă de iubire.
Unul dintre conceptele cheie în această filosofie orientală este ceea ce se numește în limba sanscrită „spanda”. Adică vibrația, fiorul vieții. Pentru a o putea simți, trebuie să fii cu adevărat în momentul prezent. Tantra și masajul Tantra reprezintă o cale spre sine. Ne ajută să devenim conștienți de cine suntem, de slăbiciuni, ajută să te eliberezi de temerile și blocajele tale. Este o cale de dezvoltare personală.
Arta masajului Tantra și energia sexuală
Masajul Tantra subliniază noblețea corpului fizic, experimentează sexualitatea în forma ei pură, energia sexuală se trezește, este punctul de plecare pentru a ajunge la a simți lucruri frumoase, plăcute și apoi la a ajunge la iluminare, o stare de meditație și prezență permanentă.
Masajul Tantra este o artă care te transpune într-un moment de eternitate. Devii conștient de toate părțile corpului, simți mult mai bine și mai intens toate senzațiile din corp și modul în care energia vitală, energia sexuală circulă. Maseuze bine experimentate în arta masajului Tantra îți vor atinge delicat toate părțile corpului, de la picioare spre cap, îți vor atinge abdomenul, spatele, inclusiv zona genitală. Maseuzele te vor ghida, îți vor descrie fiecare proces, te vor ajuta să ai o respirație lentă, adâncă, să trăiești momentul prezent, fără să ai distrageri, chiar dacă zonele tale erogene sunt mângâiate. Pe scurt, masajul Tantra este o meditație aplicată întregului corp pentru a-l face să vibreze pe deplin.
Masajul Tantra este un schimb de iubire subtil, are un caracter puternic senzual. Persoana care primește masajul este complet goală, mâinile pricepute ale maseuzei vor întinde ulei cald, aromat, pe tot trupul tău prin mișcări libere. Spre deosebire de alte tehnici de masaj, masajul Tantra nu are standarde fixe. În același timp, senzual și energizant, masajul Tantra constă și în mișcări mari, largi, libere, care unesc toate părțile corpului și ating cele 7 chakre (puncte de energie).
Masajul Tantra te face să vibrezi
Mișcările de frământare, presiunea ușoară, delicată. Atingerile sunt moi și lente, încât este dificil să le urmăm mental. Mâna maseuzei alunecă pe tot trupul gol al persoanei care primește masajul Tantra, inclusiv în zona genitală și aduce în organism o emoție, o vibrație, care face orice gând dificil.
Emoțiile sunt eliberate, armonizate
În timpul masajului Tantra, respirația este esențială, profundă, are scopul de a relaxa masajul, de a debloca emoțiile pentru a-ți permite să accesezi senzațiile benefice de atingere. Este un masaj senzual și face posibilă abordarea sexualității într-un alt mod. Masajul deosebit de senzual, are ca prim obiectiv conștiința corpului, aflată sub controlul minții, departe de gesturile și comportamentele automate ale vieții de zi cu zi. Baza acestui moment de complicitate este încrederea și relaxarea. Masajul Tantra îți trezește senzualitatea, îți exacerbează simțurile, abandonarea în momentul prezent deschide ușile plăcerii.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *