Ce este Terapia sexuala si cum ajungem la performanta?

Iti prezentam cateva idei despre una din cele mai frecvente disfunctii sexuale masculine, ejacularea precoce.

Studiile ne arata ca unul din cinci barbati sufera de aceasta. 


Ejacularea prematura este considerata de natura psihologica si nu reprezinta nici o boala organica. De aceea odata constientizata, trebuie sa urmezi pasii spre reglarea acestei disfunctii, pentru ca nu se rezolva de la sine, ba din contra in timp devine mai apasatoare aceasta problema.

 

Noi iti oferim posibilitatea de a-ti indrepta aceasta disfunctie prin diverse exercitii si metode de autocontrol si stapanire. Te vom ajuta sa inlaturi tensiunea emotionala puternica care iti creeaza acest disconfort psihic si cu siguranta iti afecteaza si viata personala.

 

 

Constientizand si comunicand vom reusi sa indreptam comportamentul si atitudinea ta, astfel incat satisfactia reusitei sa fie pe masura asteptarilor tale.

Aceasta sedinta de teraptie, cuprinde 4 tipuri de masaj, relaxare, booty, body si masaj erotic delicat, plus exercitii aplicate pe tot parcursul sedintei de masaj, unele constiente altele mai subtile, astfel incat sa ajungem la o performanta, rezistenta din partea ta cat mai indelungata. De multe ori suntem intrebati direct ce fel de exercitii sunt, raspunsul nu este unul fix, pentru ca difera in funtie de persoana. Dar ca orientare putem spune ca exercitiile pe care le punem in practica sunt atat de ordin psihologic cat si de tehnica de masaj.

 

Sedintele sunt de 1h, cu o fata toples sau nud (in functie de tine)- 170 ron

Ce mai aștepți?

Fetele noastre sunt nerabdătoare să te cunoască!

  sună acum
  sună acum   localizare